P.A. van Rooyen Top Movers

Patrick van Rooyen van Top Movers voor verhuizing, bedrijfsverplaatsing of facilitaire ondersteuning
Patrick van Rooyen – P.A. van Rooyen Topmovers

P.A. van Rooyen is één van de oprichters van organisatie Top Movers, een landelijk samenwerkingsverband van 16 vooraanstaande, erkende verhuisbedrijven, verspreid over 25 vestigingen door heel Nederland.

P.A. van Rooyen Top Movers is een innovatieve dienstverlener en kan elke bedrijfsverplaatsing en facilitaire ondersteuning aan, ongeacht de omvang. Wij nemen u de zorgen uit handen.

P.A. van Rooyen is gespecialiseerd in project-, ICT-, archief-, zorg-, kunst- en High Value verhuizingen. P.A. van Rooyen optimaliseert de logistieke en administratieve processen door middel van digitale inventarisatie.

Ook bieden wij diverse soorten opslag aan zoals container-, archief-, kunst-, beveiligde en langdurige opslag. Voor elk project stellen wij een gespecialiseerd team van verhuisspecialisten samen, dat elke verplaatsing van begin tot eind begeleidt en uitvoert.

P.A. van Rooyen is ISO 9001, ISO 14001, ISO-VCA, PSO, CO2-neutraal en EPV-gecertificeerd.
Dit garandeert een succesvolle en duurzame projectverhuizing. Onze bijzonder goede voorbereiding, waarbij eisen, wensen en mogelijkheden op elkaar worden afgestemd, besparen u een hoop tijd en dus geld. Dit geldt zowel voor grote, externe projectverhuizingen als voor de dagelijkse interne verhuisbewegingen binnen bedrijven en instellingen. Wij beschikken over een groot assortiment duurzame verhuismaterialen en al ons verhuismateriaal is getagd door middel van een RFID-code om zoekraken tijdens de verhuizing te reduceren.

P.A. van Rooyen TOP Movers

Als u wilt weten wat P.A. van Rooyen Top Movers voor uw verhuizing kan betekenen, neem contact op via +31 (0)297 514034 of verkoop@pavanrooyen.nl of bekijk onze website.